MOLESKINE, KALENTEREIDEN KLASSIKKO

1900-luvun alun Pariisissa jokaisella merkittävällä taiteilijalla oli taskussaan pieni, musta muistikirja. Mustat kannet, pyöristetyt kulmat, kuminauhakiinnike ja tasku, niistä muodostui täydellinen muistikirja. Siihen tallensivat luonnoksensa, tarinansa ja muistiinpanonsa niin Vincent van Gogh, Pablo Picasso kuin Ernest Hemingwaykin. Muistikirjaa valmisti pieni ranskalainen kirjansitomo, joka toimitti sitä myyntiin Pariisin paperikauppoihin. 1980-luvulla muistikirja hävisi mystisesti kauppojen valikoimista, kunnes vuonna 1997 pieni italialainen kustantamo palautti klassisen muistikirjan eloon ja antoi sille nimen Moleskine. Nimi juontaa juurensa matkakirjailija Bruce Chatwinin kirjaan The Songlines, jossa hän ensimmäisenä kutsui muistikirjaa Moleskineksi. Vuodesta 2013 lähtien Moleskine on ollut listattuna Italian pörssiin. Yrityksen kotipaikka on Milano ja se työllistää noin 200 henkilöä. Euroopan lisäksi yrityksellä on tytäryhtiöt Yhdysvalloissa ja Aasiassa.

 

Moleskine-muistikirjat

Mustat kannet, pyöristetyt kulmat, kuminauhakiinnike ja tasku, niistä muodostuu klassinen Moleskine-muistikirja.
Tänä päivänä muistikirjoja on saatavilla monessa eri koossa, pehmeillä tai kovilla kansilla ja useassa eri värissä. Muistikirjan sisäsivut voivat olla täysin valkoiset, viivoitetut, ruudutetut tai pilkutetut.

Omat muistikirjansa on niin maailman matkaajille, intohimoisille taiteilijoille, kirjailijoille, toimittajille, viiniharrastajille, tuleville morsiamille, ravintolakriitikoille, ruokaharrastajille, treenaajille kuin multasormillekin.

Moleskine-muistikirjaan voi yhdistää erilaisia lisätarvikkeita, kuten Moleskine-kynän, kynäkotelon tai pienen työkalupakin, joka sopii kynien ja siveltimien säilytykseen.

Moleskine-kalenterit

Joka vuosi Moleskine julkaisee kattavan valikoiman klassikkokalentereita. Valittavana on päivä-, viikko- tai kuukausinäkymällä varustettu kalenteri joko 12 kuukaudelle tai 18 kuukaudelle. Kansivaihtoehtojen värivalikoima on laaja, samoin kuin kokovaihtoehtojen määrä.
Lisäksi Moleskinen valikoimiin kuuluu Limited edition -mallisto, jonka teemat vaihtuvat joka vuosi. Mallistossa on sekä kalentereita että muistikirjoja.

muut tuotteet

Nykyään Moleskine on laajentanut tuotevalikoimaansa paperituotteista laadukkaisiin laukkuihin, reppuihin ja lompakoihin, monenlaisiin tablettisuojiin ja puhelinkuoriin sekä tyylikkäisiin kyniin.

Yritysilmeen mukaan räätälöidyt tuotteet

Yrityksen ilmeen mukaan räätälöity Moleskine-muistikirja tai -kalenteri on tyylikäs ja mieleen jäävä liikelahja. Se sopii hyvin myös seminaarin tai konferenssin give away -tuotteeksi.
Muistikirjan voi räätälöidä monella tapaa oman yrityksen näköiseksi. Kanteen voidaan esimerkiksi tehdä logopainatus tai muistikirjalle paperinen kääre.

Voit tilata liikelahjaksi myös sellaisia Moleskine-tuotteita, joita ei ole vähittäismyynnissä Suomessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!