Moleskine muuntaa analogisen muistikirjasi käden käänteessä digitaaliseksi

Niklas SillanpääUutiset

Perinteisistä muistikirjoista tunnettu Moleskine tarjoaa vihdoin helpon tavan muuntaa käsintehdyt muistiinpanot ja luonnokset digitaaliseen muotoon.
Nyt käsin kirjoitettu teksti tai kynällä piirretty luonnos muuntuu digitaaliseen muotoon reaaliajassa, kun Moleskinen uusi Smart Writing Set yhdistää digitaalisen muistikirjan, älykynän ja Notes-sovelluksen.

Digitaalinen muistikirja on oikeastaan klassinen Moleskine-muistikirja painettuna erikoispaperille, jonka älykynä kykenee tunnistamaan.
Älykynä puolestaan pystyy erikoisominaisuuksiensa ansiosta muuntamaan käsin kirjoitetun tekstin ja käsin piirretyt luonnokset ja piirrokset digitaaliseen muotoon reaaliajassa. Niinpä se sopii niin suunnittelijoiden, muotoilijoiden, toimittajien, toimistotyöntekijöiden kuin opiskelijoidenkin käyttöön.

Kun käytät älykynää digitaalisen muistikirjan kanssa, kaikki mitä kirjoitat ja piirrät, muuntuu digitaaliseksi tiedostoksi, jota voi muokata, jakaa, merkitä erilaisilla tunnisteilla ja arkistoida.
Älykynä lukee kaiken digitaaliseen muistikirjaan kirjoitetun tekstin tai piirretyt kuviot ja lähettää ne Moleskinen Notes-sovelluksella varustettuun laitteeseen, kuten tablettiin tai älypuhelimeen.

Jaa, muokkaa ja arkistoi muistiinpanosi vaivatta

Älykynässä olevan kameran ansiosta tarkka kopio jokaisesta sivusta siirtyy talteen laitteen muistiin reaaliaikaisesti ja on heti katsottavissa, muokattavissa ja jaettavissa eteenpäin. Lisäksi älykynä tunnistaa millä sivulla ja missä kohtaa muistikirjaa ollaan kirjoittamassa.

Älykynän muistiin mahtuu kahdeksan muistikirjan verran merkintöjä ja muistiinpanoja. Kynän akku puolestaan kestää 5 tuntia tauotonta kirjoittamista. Kynä on helppo ladata usb-piuhan avulla.
Moleskinen Smart Writing Setin avulla voit tallentaa muistiinpanosi vaivatta pilvipalveluun tai jakaa ne helposti kollegoiden kanssa. Jakaminen onnistuu vaivatta kaikissa tallennusmuodoissa, kuten tekstinä, kuvina, pdf-tiedostoina, swg-tiedostoina

Ihmisten käsialat voivat vaihdella paljonkin, joten digitaalisen muistikirjan transkriptio ei ole 100 % erehtymätön. Paras tulos saavutetaan, kun muistiinpanot kirjoitetaan mahdollisimman siistillä käsialalla. Silloin ne ovat muokattavissa jälkeenpäin.

Moleskinen kirjoitussettiin liittyvä Notes-sovellus tunnistaa 15 eri kieltä, kuten englannin, ranskan, saksan, Italian, espanjan, hollannin, venäjän, ruotsin, portugalin, yksinkertaistetun ja perinteisen kiinan kielen, japanin, korean, thain ja turkin, mutta ei vielä suomea.

Moleskinen Smart Writing Set on saatavilla Akateemisesta kirjakaupasta ja Verkkokauppa.comista. Sen suositushinta on 229 euroa. Kirjoitussettiin kuuluu digitaalinen muistikirja, älykynä ja usb-piuha kynän lataamista varten. Digitaalisia muistikirjoja myydään myös yksittäin ja sen suositushinta on 29 euroa.
Notes-sovelluksen voi ladata maksutta Google Play-kaupasta tai Apple Storesta.

Jaa somessa:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn