Uudet vuosikalenterit saapuvat kauppoihin viimeistään elokuussa

Niklas SillanpääUutiset

Moleskine vuosikalenteri 2017

Kesän aikana Moleskinen kalentereiden valikoima laajenee perinteisillä 12 kuukauden vuosikalentereilla, jotka alkavat vuoden 2017 tammikuusta ja loppuvat saman vuoden joulukuuhun. Vuosikalentereissa on valittavana joko päivänäkymä, jossa jokaiselle päivälle on varattu oma sivu tai viikkonäkymä, jossa kalenteriaukeaman vasemmalla sivulla on koko viikon kalenteri ja oikeanpuoleinen sivu on varattu muistiinpanoille.

Vuosikalentereita on saatavilla A5- ja A6-kokoisina ja valittavana on sekä pehmeä- että kovakantinen versio useissa eri väreissä. Lisäksi vuosikalentereissa on kansien väriin sointuva, avautuva sisätasku ja kirjanmerkki sekä In case of loss -nimilappu painettuna esilehdellä. Myös vuosikalenterissa on useita hyödyllisiä lisäominaisuuksia, kuten aikavyöhyketaulukko, kansainväliset mittayksiköt, eri maiden suuntanumerot ja lentoaikataulukko. Kansainvälisen pyhäpäivä- ja lomakalenterin voi ladata itselleen osoitteesta www.moleskine.com/diaryaddons.

Myös vuoden 2017 Limited Edition-vuosikalentereissa seikkailevat Pikku Prinssi, Batman ja Tenavat.

Moleskinen vuosikalentereita on saatavilla Akateemisesta kirjakaupasta, Suomalaisesta kirjakaupasta, Rakennustieto Oy:n kirjakaupoista ja verkkokaupasta sekä Verkkokauppa.comista. Myös kirjakauppa Nide Helsingissä myy Moleskinen kalentereita.

 

Jaa somessa:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn