Moleskinen uudet lukuvuosikalenterit ovat nyt kaupoissa!

Niklas SillanpääUutiset

Moleskine_kalenterit_2016-17

Kauppoihin on nyt saapunut kattava valikoima Moleskinen käytännöllisiä lukuvuosikalentereita. Moleskinen 18 kuukauden lukuvuosikalenteri alkaa heinäkuusta 2016 ja päättyy joulukuuhun 2017. Kalenteriaukeaman vasemmalla sivulla on koko viikon kalenteri ja oikeanpuoleinen sivu on varattu muistiinpanoille.

Lukuvuosikalenterin kokovaihtoehdot ovat A5 ja A6 ja siitä on saatavilla kova- ja pehmeäkantinen versio. Lukuvuosikalenterissa on lisäksi useita hyödyllisiä lisäominaisuuksia, kuten aikavyöhyketaulukko, kansainväliset mittayksiköt, eri maiden suuntanumerot ja lentoaikataulukko. Kansainvälisen pyhäpäivä- ja lomakalenterin voi ladata kalenteriinsa osoitteesta www.moleskine.com/diaryaddons.
Lukuvuosikalenteria on saatavilla useissa väreissä ja siinä on myös kansien väriin sointuva, avautuva sisätasku ja kirjanmerkki sekä In case of loss -nimilappu esilehdellä.

Sesongin 2016‒2017 lukuvuosikalentereiden Limited Edition -malliston klassikkohahmot ovat Pikku Prinssi, Batman ja Tenavat. Limited Edition -mallistoon kuuluu sekä 18 kuukauden lukuvuosikalentereita että 12 kuukauden vuosikalentereita.

Moleskinen lukuvuosikalentereita on saatavilla Akateemisesta kirjakaupasta, Suomalaisesta kirjakaupasta, Rakennustieto Oy:n kirjakaupoista ja verkkokaupasta sekä Verkkokauppa.comista. Myös kirjakauppa Nide Helsingissä myy Moleskinen kalentereita.

 

Jaa somessa:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn